Några av våra kunder:

Verksamhetsanalyser för Strömberg Distribution, Bravida koncernen, Tidningsmakarna, omvärldsanalysföretaget Esmerk, Folkoperan, Dalateatern, SIBE Ventilation, Distribution, Folkoperan, Dalateatern, Norrlandsoperan, Greenpeace, Illiansbodaskolan, Ulvsätraskolan, Lädersätra skolan, skolrestauranger i Nynäshamn och Vallentuna Kommuner, Miljökompassen AB.

Ledarskapsstöd och utbildning för personal på Strömberg Distribution, Dalateatern, Folkoperan, Norrlandsoperan, Greenpeace, Trygghetsrådet TRS, Uppsala stadsteater.

I samarbete med Miljökompassen AB har vi arbetat med strategiska utvecklingsprojekt för SCA och återvinningsindustrierna.

Utbildning för personal i form av kurser och studiedagar i bland annat kreativitet, nytänkande och kommunikation inom fyrtiotalet olika skolor, förskolor och för fritidspersonal, hemtjänst och inom primärvården.

Sedan 1995 har vi arbetat som konsulter för TBVs utbildningsföretag Eductus AB.
Vi har lett olika projekt samt skapat kurser för både företagspersonal och arbetssökande.

Under 2002-2004 utvecklade vi en modell för kommunikation och integrationsarbete på Strömberg Distribution AB. Projektet har varit mycket framgångsrikt och fått stor uppmärksamhet av Integrationsverket, Europeiska Socialfonden och Svensk Näringsliv, samt fått en utmärkelse av Rådet för Integration i Arbetslivet, ett samarbetsorgan bildat av bland annat Svenskt Näringsliv Integrationsverket, LO, TCO och SACO.
Lefvedahl & Ottander AB
Kunder